op bestelling geleverd T2b Westfalia Dusseldorf deluxe USA 1974
UPDATE september 2020: WEER TE KOOP in consignatie
Terug
We werden gebeld door iemand met vragen over de oranje Wesfalia uit 1973 die we te koop aanbieden. Met wat doorvragen bleek dat deze mijnheer graag een Westfalia met vier slaapplaatsen wenste. Maar die hadden we niet op voorraad. Vervolgens kwam van ons het voorstel om er een te zoeken in de VS, en zo geschiedde. Van de vijf (per se) oranje Westfalia uit '74/'75 waren er vier niet interessant, en deze wel. Zeer zelfs. Maar de prijzen zijn gestegen, met daarbij de kwaliteit van wat je daarvoor krijgt gedaald. Edoch, een puur exemplaar uit een verzameling, deze werd verkocht. Afkomstig uit Virginia. Foto's opgevraagd.
Eenmaal in de werkplaats, interieur subliem, het originele boekje met alle stempels bij dezelfde dealer (!), enkele rotte plekken en verder goed, en... rijdend!
De bus is inmiddels gekentekend maar niet nadat we het gehele remsysteem, de wielophanging, de elektrische installatie en de aandrijving grondig hebben nagekeken en daarbij zwaar achterstallig onderhoud hebben aangepakt.
Het ding rijdt nu fantastisch...

UPDATE september 2020:
De eigenaar heeft door omstandigheden ons gevraagd zijn bus weer te koop aan te bieden. Koopt u deze bus dan heeft u direct een tiptop onderhouden Westfalia in bezit. Ruim 600 foto's zijn beschikbaar ter bezichtiging; deze zijn gemaakt door ons in het hele nakijkproces vanaf het moment dat de bus in Nederland arriveerde eind 2018.
De bus staat bij de eigenaar in provincie Zeeland.