volledige restauratie T2b Westfalia Dusseldorf deluxe USA 1975 TE KOOP Terug
Betaalbare Westfalia's zijn dun gezaaid tegenwoordig. Gelukkig vonden we deze deluxe uitvoering in Riverside, Californie.
Het frisse baligeel dat alleen in de Verenigde Staten met de modeljaren '74 en '75 werd geleverd heeft, met daarnaast de in die modeljaren geleverde witte en oranje uitvoeringen, de blauw/groene geblokte stoffering. Het interieur is zeer netjes gebleven en maken we compleet.
Deze bus is in de VS al ontdaan van motor en versnellingsbak. Mogelijk was de motor stukgelopen of lijdt die met de versnellingsbak een verder leven in een andere T2b. Niet getreurd! We hebben 1800cc code CM versnellngsbakken liggen en we bouwen gewoon een nieuwe bij modeljaar '75 behorende 1800cc code ED injectiemotor. We hebben echt alles op voorraad.
De toegebrachte schade aan de carrosserie herstellen we feilloos zoals u mag verwachten. En ook weer bij deze Westfalia zijn wij van VWvakrestauratie zeer in onze nopjes met de aankoop. Gewoon een nette camper die we ook hier weer helemaal goed gaan maken volgens het recept dat u van ons kent. Remmen, wielophanging, electra en aandrijving.
Ook hier, naar wens zonnepanelen erop en kamperen maar!!!
100% betrouwbaar maken zodat u rustig er mee op pad kunt.

Inmiddels is de bus volledig kaal gemaakt, hard en strak gemaakt met gestraald en geepoxeerd plaatwerk, gestraald en momenteel is het stadium van nabehandeling. Wordt vervolgd!