restauratie T2b Westfalia Dusseldorf automatic 1975 USA Terug
Een niet zo vaak voorkomende Westfalia automatic in Ravennagroen. Maar u ziet wit met bruin...? Correct. Ze is ooit overgespoten maar gelukkig is de binnenzijde ongemoeid gelaten dus is terugbrengen in de originele kleur een kleine moeite. Deze camper is hard en strak en hebben we gevonden in Nebraska, USA. Dat is ver van de kust. Maar deze bus heeft zijn oorsprong in Californie en is enkele jaren geleden met een eigenaar meeverhuisd naar de Amerikaanse binnenlanden alwaar ze een droog en overdekt bestaan heeft geleid. De lucht in deze staten is zeer droog over het algemeen.
VW was erg goed met automaten. Deze bus is door de vorige eigenaar verkocht omdat hij de iets bredere Vanagon (T3) Westfalia wilde aanschaffen. Ze is compleet origineel met een missend meubel achter de bijrijderstoel, de voordeurpanelen en de voorzetels. Dit wordt allemaal gecompleteerd met materialen uit eigen voorraad. De bus rijdt gewoon erg goed en is voorzien van een zeer jong hefdakdoek. Het onderhoud is altijd netjes uitgevoerd.
Een schitterende parel om terug te brengen in de originele kleurstelling. Maar voor die tijd zult u na onze volledige technische controle al helemaal gebruik kunnen maken van deze Westfalia. We kijken alles na en optioneel bieden we conservering van de carrosserie aan middels droogijsstralen en aanbrengen van nieuwe bitumen en holleruimteconservering.
Foto's uit Nebraska van de Westfalia automaat: