Aankoopadvies / Aankoopkeuring

advies bij aankoop... helder en informerend beoordelen wij de VW die u op het oog heeft, overal in Nederland en omstreken.

Wanneer u een luchtgekoelde VW wilt aanschaffen is het meestal niet verstandig dit op eigen houtje te doen of met een kennis die er "kennis" van heeft.

Ieder merk en type oude auto heeft zijn kenmerken. Gebreken en kwaliteiten kunnen alleen door een in dat merk of type totaal ingewijde persoon en zelfs dan nog niet eens voor de volle honderd procent worden ingeschat. Je ontdekt manco's pas echt als je auto een grondige technische check geeft en gaat sleutelen, maar dat mag niet als je de auto nog niet hebt gekocht!

U kunt ons inhuren voor aankoopadvies indien u een luchtgekoelde VW op het oog hebt. Ook kunt u ons er een laten zoeken als u een bepaald type in gedachten heeft. Op locatie bekijken we de auto grondig en geven een inschatting van te verwachten kosten alvorens veilig en met vertrouwen de weg op te kunnen met de betreffende VW.

Op deze manier kunnen we u behoeden voor een miskoop, te hoge rijklaar kosten en bijvoorbeeld ook de aankoop van een omgekat voertuig.

Aankoopadvies op locatie kost vanaf 150,- euro ex reiskosten ex BTW op basis van drie uur werktijd; hierboven 75,- euro ex BTW per uur extra.

Besef dat u met een luchtgekoelde VW niet voor een appel en een ei op de eerste rang zit. Alle auto's kosten geld. Een grondige check is ook voor een luchtgekoelde VW, afhankelijk van wat dient te gebeuren, niet goedkoop maar daarna zijn de periodieke onderhoudskosten van een VW relatief laag in vergelijking met een moderne auto.

Aan u de overweging!

Ten overvloede, neem eens kennis van dit project.