volledige check en import T2b USA 1973 Terug
Een puntgave Californische standaard T2a/b, het derde en laatste overgangsmodel, 1973. Wel veilig met de binnenbumper aan de voorzijde, en alleen nog het tankklepje van de T2a. Karakteristiek neptunusblauw. Best strak met lichte oude schade aan de wielkastrand linksachter. Verder....KEIHARD roestvrij....wat moeten we nog meer zeggen...
Motor en versnellingsbak zaten er niet bij, maar we alles op voorraad en er zijn alleen goede of goedgemaakte spullen in gekomen. Het gaat om de basis, de carrosserie, en die is puur.
Van deze bus hebben we bij de RDW kentekenkeuring een 7-persoons uitvoering gemaakt met banken, of u maakt of laat ons er een camper van maken. Aan u de keuze.
Het imperiaal, de whitewall banden op gepoedercoate velgen en de banken zijn niet bij de verkoopprijs inbegrepen.
Wel krijgt u bij aankoop van de bus van ons een JVC digitale DAB/USB autoradio cadeau. Remmen, wielophanging, elektrische installatie en aandrijving, alle systemen geheel nagekeken. Een goede versnellingsbak. Raamrubbers alle nieuw. Vierwiel uitgelijnd.
De 31-YD-50 wacht op een nieuwe eigenaar...

Hier begonnen we mee, gearriveerd uit Californie in de herfst van 2016, vermoedelijk 20-25 jaar op een gigantisch terrein met alleen maar VW's gestaan... Het resultaat na 100 uren arbeid.
Kijk en geniet... Starten lopen. Deze bus rijdt echt heerlijk.
Met z'n zevenen op pad...!
Foto's uit Hesperia, Californie: